Mithrilowa Kompania

Gildii Khaz-Modañskiej Ksiêgi

#1 2008-03-24 08:33:13

Thorek

Papcio

1154261
SkÄ…d: Khaz-Modan
Punktów :   
Rasa: Krasnolud
Klasa postaci: £owca
Profesje: Ku¶nierz, obdzieracz ze skóry

Rajdy Gildiowe

Zadanie dla Grodgara:

We¼ no synu¶, bo ty znasz ¶wiat lepiej ni¿ papa, opracuj jakie lochy na obecnym poziomie zaawansowania naszej braci warto odwiedziæ i ustal jaki¶ harmonogram wypraw. Zda³oby siê, ¿eby lataæ grup± do ró¿niastych lochów przynajmniej raz-dwa razy w tygodniu. To bêdzie pierwszy krok w celu integracji i nauki wspólnej walki.

Na pocz±tek proponujê Zul'Farrak... kliknóñæ

Grodgarze jak mo¿esz zorganizuj ekipê, ustal termin, dopilnuj aby ka¿dy mia³ zadania rozpoczête. Zgodnie z sugesti± Brago zbiórka u nas w Kompanii gdzie otrzymacie b³ogos³awieñstwo papy, na drogê. (ja zapewne nie dam rady wej¶æ).

Trzeba te¿ od pocz±tku wiedzieæ kto jaki przedmiot z ew. ³upów potrzebuje, ¿eby nikt przez przypadek nie podniós³ czego¶ nie przeznaczonego dla siebie.

Je¶li uwa¿asz, ¿e potrzebujecie pomocy daj znaæ a ja zorganizujê pomoc.

I don't have a drinking problem. I drink. I get drunk. I fall down. No problem.

#2 2008-03-24 10:29:52

Brago

Nó¿ W Plecy

5598492
Punktów :   
Rasa: Krasnolud
Klasa postaci: £otr (przez du¿e £!)
Profesje: Alchemyk, Niez³e Zió³ko

Re: Rajdy Gildiowe

Ja proponujê Uldaman (http://www.wowhead.com/?zone=1337).. £osatnio jak ¿e¶my siê tam z Grodgarem i Itamem byly.. no i trochu nam nie sz³o.. z³oili nas ³adnie. Potem nam pomóg³ Grandir troche, zaszli¶my trocha dalyj, ale te¿ padli¶my nied³ugo. Winc, myslê, ¿e to tak na naszym poziomie byndzie. Jeszcze ze dwie osoby dodaæ i byndzie dobrzy. Pozotym, jo mom tam pary zadañ do zrobienia, winc to kolejny argument ¿eby tam i¶æ.

=============

Co mnie interesuje:

1. Sztylety
2. Jednorêczne miecze
3. Jednorêczne pa³ki
4. Wszelkiego rodzaju zbroja skórzana (tylko z agility, stamina, strengh - inne umys³owe dodatki odpadaj±)
5. Pier¶cienie i naszyjniki tylko z ww. statami

Ostatnio edytowany przez Brago (2008-03-24 10:49:09)

ROGUES DO IT FROM BEHIND

Stopka forum

RSS