Gildii Khaz-Modañskiej Ksiêgi
Zadanie dla Grodgara:
We¼ no synu¶, bo ty znasz ¶wiat lepiej ni¿ papa, opracuj jakie lochy na obecnym poziomie zaawansowania naszej braci warto odwiedziæ i ustal jaki¶ harmonogram wypraw. Zda³oby siê, ¿eby lataæ grup± do ró¿niastych lochów przynajmniej raz-dwa razy w tygodniu. To bêdzie pierwszy krok w celu integracji i nauki wspólnej walki.
Na pocz±tek proponujê Zul'Farrak... kliknóñæ
Grodgarze jak mo¿esz zorganizuj ekipê, ustal termin, dopilnuj aby ka¿dy mia³ zadania rozpoczête. Zgodnie z sugesti± Brago zbiórka u nas w Kompanii gdzie otrzymacie b³ogos³awieñstwo papy, na drogê. (ja zapewne nie dam rady wej¶æ).
Trzeba te¿ od pocz±tku wiedzieæ kto jaki przedmiot z ew. ³upów potrzebuje, ¿eby nikt przez przypadek nie podniós³ czego¶ nie przeznaczonego dla siebie.
Je¶li uwa¿asz, ¿e potrzebujecie pomocy daj znaæ a ja zorganizujê pomoc.
Ja proponujê Uldaman (http://www.wowhead.com/?zone=1337).. £osatnio jak ¿e¶my siê tam z Grodgarem i Itamem byly.. no i trochu nam nie sz³o.. z³oili nas ³adnie. Potem nam pomóg³ Grandir troche, zaszli¶my trocha dalyj, ale te¿ padli¶my nied³ugo. Winc, myslê, ¿e to tak na naszym poziomie byndzie. Jeszcze ze dwie osoby dodaæ i byndzie dobrzy. Pozotym, jo mom tam pary zadañ do zrobienia, winc to kolejny argument ¿eby tam i¶æ.
=============
Co mnie interesuje:
1. Sztylety
2. Jednorêczne miecze
3. Jednorêczne pa³ki
4. Wszelkiego rodzaju zbroja skórzana (tylko z agility, stamina, strengh - inne umys³owe dodatki odpadaj±)
5. Pier¶cienie i naszyjniki tylko z ww. statami
Ostatnio edytowany przez Brago (2008-03-24 10:49:09)